Halloweenbileet urheilutalolla

Halloweenbileet urheilutalolla

Teijon Alueen Kyläyhdistyksen Koulu- ja päiväkotitiimi järjesti Teijon koulun 5.-6.-luokkalaisten kanssa yhteistyössä Halloweenbileet Teijon urheilutalolla torstaina 2.11.2017.

Kiitos kyläyhdistyksen puolesta tilaisuuden ahkerille järjestäjille ja tilaisuuteen saapuneille! Epäselväksi ei jäänyt, että useammat olivat panostaneet teemaan ja pukujen eteen oli nähty vaivaa. Tämä oli selvästi merkittävä juttu alueen nuorille!

Kuudesluokkalaiset Ilona ja Alisa olivat mukana suunnittelemassa järjestelyjä ja ohjelmaa. Ilona kertoi, että yksi tapahtuman kohokohdista oli kammokuja. ”Siellä on polku mitä pitkin ryömitään ja sitten siellä säikytellään”. Tapahtumassa on myös tuolileikki ja palkintojenjakotilaisuus. ”Kolme parasta asua palkitaan”, kaksikko kertoi.

Ilonan ja Alisan pukeutumisteemana oli olla puoleksi luurankoja ja kaksoset

Äidit ja isät saivat tulla mukaan urheilutalolle, jos he suostuivat menemään kellariin siksi ajaksi, kun nuoret organisoivat järjestelyjä. Paikalle saapui lähinnä äitejä, jotka ottivat ilon irti tilaisuudesta. He olivat tuoneet nyyttärihengessä pullaa mukanaan, keittivät kahvia ja pistivät valot päälle kellariin – muuten niin hämyisään tunnelmaan verhoituneessa urheilutalossa. Ilman valvontaa tilaisuudessa ei kuitenkaan oltu, aikuiset kävivät vuorotellen vierailulla salin puolella. Kyläyhdistyksen Koulu- ja päiväkotitiimiä edustaneet vanhemmat olivat kattaneet nuorille seisovan pöydän, josta sai hakea pieneen nälkään syötävää.

Maija oli pukeutunut zombiksi.

Isla, Sofia, Tilda ja Susanne kertoivat hyvin mielikuvituksellisesti väritetyn kertomuksen omasta teemastaan juhlassa. Isla kertoi olevansa hurja tohtori. Sofia puolestaan  kertoi käyneensä hurjan tohtorin vastaanotolla, jonka jälkeen hän oli mennyt hurjaan kuntoon. Tilda totesi olevansa haavoittunut vampyyri, jonka tehtävänä on toimittaa hurjalle tohtorille salaista lääkeainesta. Susannen teema oli olla musta kissa, joka oli kaikkien kaveri.

Mark ja Jesse – teemana luuranko ja scream.
Villen ja Vilin näyte illan tyylistä.

Pukeutumiskilpailun voittivat Sofia,Veikka ja Veera. Valitettavasti valokuvaaja oli eksynyt  kellarin ”äitimaailmaan” tuon juhlallisuuden ajaksi, joten kamera joutui todistamaan koko palkinto gaalan ajan äitien kuulumisten vaihtamista.

Paikalle oli toivotettu tervetulleeksi Teijon ala-asteen kaikki oppilaat. Tosin muutama poikkeus katsottiin ystävällisesti läpi sormien. Nuoria olikin saapunut paikan päälle 28 + aikuiset.

Kuvat: Rebekka Ruutikainen. Kuvat julkaistaan vanhempien luvalla.

Rebekka Ruutikainen

Kyläyhdistyksen sihteeri 2014-2018, Tiedotustiimin jäsen 2017-2018