Veneilypalveluja

Tälle sivulle on kerätty tietoa yrityksistä, jotka tarjoavat palveluja pienemmän tai suuremman veneen omistajille. Alueelta löytyy myös vuokravenepalveluja.

Asennustyö Landen Oy

Metalli- ja hitsaustyöt, traktoritrailerit ja teräspukit, hiekkapuhallus, maalaus, metalliosat, Ilkka Landén, p. 0400 536 682

Kuljetusliike Tauno Salminen Ky

Veneiden nostot ja maantiekuljetukset, Tauno Salminen, p. 0400 324 444 tai (02) 736 5683, Kuljetusliike Tauno Salminen.

Linsén Jukka

Veneiden siirrot traktorilla, Jukka Linsén, p. 040 503 1817

Mathildan Marina

Pienvenesatama liki 300 veneelle.  Vierasvenesataman 42 venepaikkaa ovat asiakkaiden käytettävissä lyhytaikaisiin yöpymisiin ja päiväkäynteihin. Kausipaikat ovat vuokrattavissa Satamapaikka.com kautta. Kausipaikkoja voi myös tiedustella Propdev Oy:n Elina Hörtnerilta, ehoertner (ät)propdev.fi. Myös septitankin tyhjennyspiste ja polttoaineautomaatti (diesel ja 98) ovat veneilijöiden käytössä.

P & M Nikkanen

Veneiden nostot ja maantiekuljetukset, Matti Nikkanen, p. 0400 530 103

Salon kaupunki

Teijon rannan venepaikkojen vuokraus, p. (02) 778 5301.

Teijon Rautahalli Oy

Teijon Rautahalli Oy – Tykö Järnhall Ab omistaa ja hallinnoi puurakenteista entistä Teijon rautavaraston kiinteistöä tontteineen. Rakennus on vuodelta 1958 ja se sijaitsee Telakkatiellä. Yritys tarjoaa telakointipalveluja ei-puurunkoisille, dieselmoottorilla varustetuille purjeveneille (ei moottoriveneille) syksystä 2011 alkaen. Telakointipaikkaan sisältyvät vikavirtasuojatut 16A-pistorasiat, mikä mahdollistaa pienet sisätilassa tapahtuvat kunnostustyöt talvikaudella. Isommat kunnostustyöt kuten soodapuhallukset tehdään hallin etupihalla keväällä tai syksyllä. Purjeveneiden kokoluokkatavoite on 30-44 jalkaa ja yläpainoraja 12 tonnia. Halliin mahtuu 24 venettä. Tiedustelut Elias Panelius, p. 040 581 1572, Teijon Rautahalli Oy.

Teijon Venehallit, (Telakkatie 18)

Norino Oy omistaa ja hallinnoi punatiilistä tehdasrakennusta Teijon Ruukissa. Rakennuksessa on kaukolämpö ( biohakkeella), vankat lattiat ja suuret ovet. Korkeaa, laadukasta ja lämmintä tilaa. Veneille kausivuokrauksen hinta / talvi on vain 35 € / m². Tarvittavaan tilaan lisätään 0,5 m pituuteen ja leveyteen. Tiloihin voit tilata myös nostot/laskut/huollot ja pitempiaikaiset korjaukset: Esim Marko Heinonen Makko Trailers 050-5233779 ( vahvalla kokemuksella ). Tiloja veneille, myös autoille, asuntoautoille/vaunuille ja muulle irtaimistolle. Lisätiedot: Olli Lehti 0400 828699  post(at)teijo.com

Teijon Venekerho ry.

Veneiden telakointipalvelut omille jäsenille. Teijon Venekerho ry.

Western Shipyard

Isojen veneiden nostot ja laskut, mastojen nostot ja laskut, nostokorit mastojen korjaustöihin, hiekkapuhallukset. Lisätiedot: WSY Palvelut.

Venevuokrausta

Vuokraveneellä on mahdollisuus tutustua sekä mereen että järviin. Nämä palvelut ovat keskittyneet Teijon kansallispuiston palvelupisteiden läheisyyteen Kirjakkalan ja Mathildedalin kyliin. Kysy lisää matkailupalveluyrityksistä. Tässä muutamia esimerkkejä:

Kirjakkalan Ruukkikylän
Hamarinjärvi tarjoaa mahdollisuudet melontaharrastuksiin ja souteluun. Kirjakkalan Ruukista voi vuokrata sup-lautoja, kanootteja ja kajaakkeja. Lisätiedot:Extreme Fun

Teijon Luontotalolta voi vuokrata kajakkeja, SUP-lautoja ja soutuveneitä sekä Fatbike-maastopyöriä. Lisätiedot: p. 010 292 4032, info@naturaviva.fi, Natura Viva.

Navikoski Charter
järjestää ryhmille charterristeilyjä. M/S Obelix on max 12 henkilölle rekisteröity tilausalus, jolla voit veneillä turvallisesti kapteenin ohjastamana. Lisätietoja: p. 0400 744 315, navi (at)navikoski.fi, Navikoski charter.