Kuntoportaat

Kuntoportaat metsän keskellä
Kuva: Uula Toikka

Teijolle on suunnitteilla kuntoportaat, jotka ovat kaikkien kyläläisten ja matkailijoiden käytössä. Portaat tulevat sijaitsemaan Teijo Ski Resort & Action parkin maastossa. Kuntoportaisiin suunnitellaan nousua noin 30 metriä. Portaat rakennetaan kahdessa vaiheessa; niitä on lopulta noin 200 ja välitasanteita kaksi.

Kuntoportaiden omistajaksi tulee Teijon Alueen Kyläyhdistys – eli kaikki kyläläiset. Kyläyhdistys vuokraa maa-alueen Teijon Matkailu Oy:ltä pitkäaikaisella lahjavuokrasopimuksella, ilman rahallista korvausta.

Salon kaupunki on tukenut hanketta 10 000 eurolla osana osallistuvaa budjetointia ja Teijon Alueen Kyläyhdistys kerää nyt varoja yrityksiltä ja yksityisiltä ihmisiltä.

Varainkeruuseen pääset osallistumaan tästä: teijo.fi/teijon-kuntoportaiden-tukeminen-lahjoituksin/

Tähän mennessä tapahtunutta, mm.:
  • On pidetty maastokatselmuksia maanomistajien kanssa, kartoitettu portaiden sijaintivaihtoehtoja ja hahmoteltu rakennepiirustuksia sekä laskettu erilaisia budjettivaihtoehtoja.
  • On tavattu Teijon alueen muita yhdistyksiä juhannusjuhlasuunnittelun merkeissä. Samalla sovitiin, että muutkin yhdistykset tukevat kuntoporrashanketta.
  • Osallistuttiin Salon kaupungin Teams-tilaisuuteen, jossa käsiteltiin osallistuvan budjetoinnin hankkeiden toteutusta
  • On suunniteltu varainkeruun tavoitteita ja muotoja sekä haettu poliisilta pienkeräyslupa

Tälle sivulle päivitämme hankkeen vaiheita.