Tilat ja kalusto

Punaportin julkisivu

Kylätalo Punaportin päärakennuksessa on tupa, keittokomero ja erillinen saunaosasto. Tilavalla terassilla voi istuskella puupenkeillä sekä grillata. Alueella on lisäksi talousrakennus ja tilava parkkipaikka noin kymmenelle autolle. Päärakennuksesta pääsee portaita pitkin laiturille, josta voi hypätä mereen vilvoittelemaan saunomisen lomassa.

Päärakennuksen terassilta on erillinen sisäänkäynti tupaan ja saunaan.
Tilavalla terassilla mahtuu vaihtamaan hyvin kuulumisia ja vaikkapa pienellä porukalla musisoimaan – naapurirauhaa kunnioittaen. Kuva Punaportin avajaisista 2019.
Talousrakennuksesta löytyy ekovessat sekä puuvarasto. Rakennuksen takana on kompostori.

Päärakennuksen sisätilat

Päärakennuksen tuvassa on tunnelmallinen takka, sohva, kokouspöytiä, puupenkkejä, roskis sekä mukavia tuoleja 20-30 henkilölle. Lisäksi tuvasta löytyy retromankka, äänentoistovälineet sekä TV.

Saunatilat

Jatkuvalämmitteisen saunan lauteille mahtuu kerralla 6 – 8 henkilöä. Pesuvesi lämmitetään padassa. Vatipesu.

Keittokomero

Keittiöön tulee vesijohtovesi ja siellä on lämminvesivaraaja. Keittiössä on 2 mikroaaltouunia, kaksi kahvinkeitintä, vedenkeitin, leivanpaahdin, hella, jääkaappi sekä tiskipöytä. Pienemmille vierailijoille on syöttötuoli tarjolla. Terassilta löytyy kesällä 2019 ostettu Lucifer kaasugrilli. Huom! Tilan varaaja tuo omat tarjoilu- ja ruokailuvälineet.

Huoltorakennus

Talousrakennuksesta löytyy kesällä 2019 uusitut ekovessat sekä miehille että naisille.

Muuta mukavaa

Omaa saunavuoroa odotellessa voi pelata vaikkapa mölkkyä tai heittää tikkaa.

Kylätalo Punaportin etusuvu: teijo.fi/kylatalo/
Vuokraa Kylätalo Punaportti: teijo.fi/punaportin-vuokraaminen/