Meri-Teijon Ratsastajat

Meri-Teijon Ratsastajat ry on Suomen ratsastajainliiton jäsenseura. Tällä hetkellä seurassa on noin 50 jäsentä ja suurin osa heistä ratsastaa Teijon tallilla joko omalla tai vuokraamallaan hevosella. Teijon talli on noin 30 hevosen yksityistalli, jossa ei ole varsinaista ratsastuskoulutoimintaa tallin hevosilla.

Meri-Teijon Ratsastajat järjestää vuosittain aluetason kouluratsastuskilpailut, jotka ovat muodostuneet hyvin suosituksi tapahtumaksi ratsastajien keskuudessa. Kilpailut ovat viime vuosina venyneet aamuvarhaisesta iltamyöhään, mutta erinomaisen buffet-tarjoilun voimin tämän keskimääräistä pienemmän ratsastusseuran väki on toiminut järjestelyissä innolla. Kilpailut ovat yleensä touko-kesäkuun vaihteessa ja niitä ovat tervetulleita seuraamaan myös hevosia harrastamattomat kyläläiset.

Kilpailujen lisäksi Meri-Teijon Ratsastajat on järjestänyt useana vuonna joulutapahtuman, jossa on nähty tyylikkäitä ja vauhdikkaita esityksiä. Teijon tallilla järjestetään myös eri ratsastuslajien ja valjakkoajon valmennuksia.

Meri-Teijon Ratsastajien jäsenet ovat kilpailleet koulu- ja esteratsastuksessa seuratasolta aina kansalliselle tasolle asti sijoittuen useita kertoja. Vuonna 2014 Annika Härkönen saavutti valjakkoajon SM-pronssimitalin hevosellaan Conversano Legény, groomina toimi myös seuraamme kuuluva Tina Signell.

Kokoukset ja tapahtumat pidetään osoitteessa:

Teijon Talli
Teijontie 135
25570 TEIJO

Kotisivut: Meri-Teijon Ratsastajat Ry

Lisätiedot:FB Meri-Teijon Ratsastajat Ry