Hyvinvointia

Koulutettu Hieroja/Urheiluheroja/Kalevalainen jäsenkorjaaja

T:mi Rea Hietanen tarjoaa perinteistä ja urheiluhierontaa. Realla on ylempi amk tutkinto ja hän on koulutettu Kalevalainen jäsenkorjaaja. Anttilantie 51, Teijo. Lisätiedot: p. 050 569 2303/Rea Hietanen.

Perinteistä hierontaa ja kosmetlogipalveluja

Hieroja Tiina Vaarapuron palvelutarjontaan kuuluu perinteinen hieronta, triggerpistehieronta, faskia- eli lihaskalvokäsittely, parafiinihoitoja, turve- ja lämpöhoidot sekä intialainen niska- ja päähieronta. SKY Diplomi kosmetologi Martina Vara tarjoaa kosmetologipalveluja: kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja, ripsien ja kulmien muotoilua sekä värjäystä. Lisäksi tarjolla on rentouttavaa kokovartalohierontaa.

Tiina Vaarapuro ja Martina Vara tarjoavat hyvinvointipalveluja heidän yhteisessä toimipisteessä (Santatie 11). Molemmat tekevät myös kotikäyntejä

Lisätiedot: Tiina Vaarapuro, hieroja, p. 050 038 4504, Martina Vara, kosmetologi, p. 044 024 0971

Terapiapalvelut löytöretkelle Tmi Anneli

Tarjoan asiakkaille sielunhoidollista ja kognitiivista terapiaa.Terapia on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat käsitellä itseään ja elämäänsä turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä ammattiinsa koulutetun terapeutin kanssa. Vastaanotot Teijolla ja Salossa. Lisätiedot: Tmi Anneli, p. 045 7840 0905.