Hyvinvointia

Koulutettu Hieroja/Urheiluheroja

T:mi Rea Hietanen tarjoaa perinteistä ja urheiluhierontaa. Realla on ylempi amk tutkinto ja hän on koulutettu Kalevalainen jäsenkorjaaja. Anttilantie 51, Teijo. Lisätiedot: p. 050 569 2303/Rea Hietanen.

Perinteistä hierontaa

Hieroja Tiina Vaarapuron palvelutarjontaan kuuluu perinteinen hieronta, triggerpistehieronta, faskia- eli lihaskalvokäsittely, turve- ja lämpöhoidot sekä intialainen niska- ja päähieronta. Toimipiste sijaitsee talvikaudella kotona ( Santatie 11, 25570 Teijo) ja keväällä 2020 siirrytään taas Teijon Masuunille.  P. 0500  384 504. Varaukset myöskin sähköisen varausjärjestelmän kautta Hieroja Tiina Vaarapuro Timma, FB: Hieroja Tiina Vaarapuro

Terapiapalvelut löytöretkelle Tmi Anneli

Tarjoan asiakkaille sielunhoidollista ja kognitiivista terapiaa.

Terapia perustuu terapeutin ja asiakkaan väliseen vuorovaikutukseen ja kunnioittamiseen. Terapia on prosessiluonteista. Siinä yhdistyvät psykologinen tieto ihmisestä ja kristillinen ihmiskäsitys. Kristillinen terapia ei edellytä asiakkaalta henkilökohtaista kristillistä vakaumusta.

Terapia on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat käsitellä itseään ja elämäänsä turvallisessa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä ammattiinsa koulutetun terapeutin kanssa. Sielunhoitoterapeutti on sitoutunut ehdottomaan vaitiolovelvollisuuteen ja työnohjaukseen.

Vastaanotot Teijolla ja Salossa.

www.terapialoytoretkelle.fip. 045 7840 0905.