Teijon Kyläsaunalle uudet hinnat

Teijon Kyläsaunalle uudet hinnat

Kyläsaunan uudet hinnat tulivat voimaan 9.1.2023. Kyläsauna lämpiää entiseen tapaan keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Sähkön hintojen noustessa Teijon Alueen Kyläyhdistys joutui nostamaan ylläpitämänsä Teijon Kyläsaunan saunamaksuja. Uudet maksut tulivat voimaan 9.1. Samalla Kyläyhdistys otti käyttöön uuden 6 kpl sarjalipun sekä uuden maksutavan: MobilePaylla on mahdollista maksaa kertalippuja tai avantouintivuoroja. Teijon Kyläkaupalta voi ostaa kerta- ja sarjalippujen lisäksi nyt myös vuosilipun. Kaikki saunapäivät ja saunavuorot pysyivät ennallaan, ja saunomaan pääsee entiseen tapaan kolme kertaa viikossa: keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Kts. tarkemmat ajat täältä.

Hinnat 9.1.2023 alkaen

AikuisetLapset ja eläkeläiset
Kertalippu8 €6 €
Sarjalippu, 6 kpl42 €30 €
Sarjalippu, 12 kpl80 €54 €
Vuosilippu250 €175 €
Avantouintivuoro3 €2 €
HUOM! Vuosilipun haltijoiden oman perheen alle 12-vuotiaat lapset saunovat ilmaiseksi.

Maksutavat

Teijon Kyläkauppa
Kaupalta voi ostaa kerta- ja sarjalippuja sekä vuosilipun. Pudota lippu saunan pukuhuoneessa olevaan lippaaseen.

MobilePay
MobilePaylla voit maksaa kertalipun tai avantouintivuoron. Suorita maksu numeroon 68331 tai Kyläsaunan pukuhuoneista löytyvän qr-koodin avulla.

Käteinen
Käteisellä voit maksaa avantouintivuoron saunan lippaaseen.

Tilisiirto
Tilisiirrolla voit maksaa vuosilipun. Se maksetaan Teijon Alueen Kyläyhdistyksen tilille FI1053343140033440. Tiedonantokenttään merkitään ”Vuosilippu” sekä lipunhaltijan nimi, jos eri kuin maksaja. Jos haluat maksaa vuosilipun kahdessa erässä, sovi asiasta etukäteen Kyläyhdistyksen rahastonhoitajan kanssa sähköpostitse (laskutus@teijo.fi).

HUOM! Muista kirjoittaa nimesi pukuhuoneessa olevaan saunavihkoon, ja merkitse siihen myös maksutapasi.

Hanna-Mari Järvinen

Kyläyhdistyksen tiedottaja, tiedottaja(ät)teijo.fi