Osta oma nimikkoporras Teijon kuntoportaisiin!

Osta oma nimikkoporras Teijon kuntoportaisiin!

Teijolle on suunnitteilla kuntoportaat, jotka ovat kaikkien Teijon Ruukkikylien asukkaiden ja matkailijoiden käytössä. Portaat tulevat sijaitsemaan Teijo Ski Resort & Action parkin maastossa. Kuntoportaisiin suunnitellaan nousua noin 30 metriä. Portaita on yhteensä noin 200 kpl ja välitasanteita kaksi. Portaat mahdollistavat tehokkaan kuntoilun upeassa luonnossa ja tarjoavat myös hienon näköalan ympäröiviin maisemiin.

Salon kaupunki on tukenut hanketta 10 000 eurolla osana osallistuvaa budjetointia ja Teijon Alueen Kyläyhdistys kerää nyt lisärahoitusta yrityksiltä ja yksityisiltä ihmisiltä.

Voit tukea hanketta ostamalla itsellesi oman nimikkoportaan! Yksi porras maksaa 100 euroa, ja portaaseen kiinnitettävään nimikylttiin saa haluamansa tekstin. Voit myös kerätä porukan ja ostaa ystävien kanssa yhteisen portaan tai tukea hanketta pienemmällä summalla ilman nimikkoportaan ostamista.

Kiinnostuneita nimikkoportaan ostajia on jo useita. Yksi heistä on Mutaisissa toimiva liikunnan ja lihashuollon ammattilainen Rea Hietanen. Hän haluaa oman nimikkoportaan, koska hänelle on tärkeä tukea alueen liikuntamahdollisuuksien monipuolistumista.

– On hienoa saada kylille laajalle yleisölle sopiva, helppo ja monipuolinen harjoittelupaikka, Hietanen sanoo.

Vastaavanlaisia hankkeita on saatu toteutettua muuallakin, esimerkiksi Perniössä, muistuttaa puolestaan Petri Honkala, joka on yksi kuntoporrashankkeen alullepanijoista ja ideoijista.

– Tämä on meidän kaikkien yhteinen hanke. Ostamalla portaan saa myös samalla elinikäisen mahdollisuuden kunnon kohottamiseen, Honkala kertoo.

Osta oma nimikkoporras tai lahjoita rahaa tämän linkin kautta: teijo.fi/teijon-kuntoportaiden-tukeminen-lahjoituksin

Jos olet kiinnostunut tukemaan rakennustyötä materiaalien tai talkoopanoksen muodossa, lähetä viestiä osoitteeseen: kuntoportaat@teijo.fi

Jos tarpeellinen rahoitus saadaan kasaan, kuntoportaat rakennetaan loka-marraskuussa. Jos rahoitusta ei saada kasaan, palautetaan lahjoitetut varat takaisin lahjoittajille.

(Teijon Alueen Kyläyhdistyksen pienkeräyslupa: RA 2023/769)

Kuva: Perniön kuntoportaat valmistuivat vuonna 2022. (Kuva: Hanna-Mari Järvinen)

Hanna-Mari Järvinen

Kyläyhdistyksen tiedottaja, tiedottaja(ät)teijo.fi