Kyläkokous 23.2.2020 Teijon koululla

Kyläkokous 23.2.2020 Teijon koululla

Teijon Alueen Kyläyhdistyksellä on yksi varsinainen kokous vuodessa ja tämä Kyläkokous järjestettiin sunnuntaina 23.2. klo 14 Teijon koululla. Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin sääntömääräiset asiat eli:

Muissa asioissa käsiteltiin ja hyväksyttiin hallituksen esitys sääntömuutokseksi koskien pykälää 10 §. Kunhan sääntömuutos vielä hyväksytään Patentti- ja rekisterihallituksessa, kyläyhdistyksen nimen voi puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin lisäksi kirjoittaa myös joku muu, jolle Kyläyhdistyksen hallitus päättää antaa nimenkirjoitusoikeuden.

Kyläkokouksessa Kyläyhdistyksen hallitus halusi myöskin palkita puheenjohtajan Marja-Sisko Rannan hänen suuresta panoksesta Teijon Kyläkoulun sekä Kalliorinteen päiväkodin pelastamisessa. Marja-Sisko Ranta on Kyläyhdistyksen kantava voima, joka on käyttänyt lukemattomia tunteja moniin eri Ruukkikyliemme projekteihin sekä kyläyhteisömme asioiden eteenpäin viemiseen niin sisäisten että ulkoisten tahojen kanssa. (Kuva: Rea Hietanen)

Kyläyhdistyksen hallitukseen valittiin 12 henkilöä kaudelle 2020-2021 seuraavasti ( *uudet jäsenet):

 • Marja-Sisko Ranta, pj.
 • Elmo Blomqvist
 • Sanna Brandt
 • Taina Hansson
 • Rea Hietanen
 • Petri Honkala
 • Ida Hätinen*
 • Maisa Kaitila*
 • Petteri Saisto
 • Pauli Sarelius
 • Stina Suutari
 • Ville Tiainen*

Hallitus järjestäytyy ja sopii vastuualueista ensimmäisessä kokouksessaan 12.3.2020.

Hallituksen uudet jäsenet esittäytyvät omin sanoin:

Nimeni on Ida Hätinen ja asun Teijolla perheeni kanssa. Minulla on kaksi lasta, toinen päiväkodissa ja toinen koulussa. Työskentelen Salossa varhaiskasvatuksen opettajana. Olen kiinnostunut lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja haluankin olla osaltani kehittämässä kylämme palveluita. Minulle tärkeitä asioita ovat luonto, taide ja perhe.

Nimeni on Maisa Kaitila. Olen lähtöisin Kuusjoelta ja päädyin takaisin Saloon kymmenkunnan Raumalla ja Helsingissä vietetyn opiskelu- ja työvuoden jälkeen. Koulutukseltani olen erityisluokanopettaja.  Muutin perheeni kanssa Kirjakkalaan elokuussa.  Teijon kylän aktiivisuus oli meille tärkeä vetovoimatekijä uuden kodin etsinnässä ja olen mielelläni mukana rakentamassa kylän tulevaisuutta. 

Nimeni on Ville Tiainen ja olen 35-vuotias perheenisä Teijon kylästä. Muutin perheeni (vaimo ja 5-vuotias poika) kanssa Teijolle vuonna 2016. Itse muutin Teijolle ns. paluumuuttajana, koska asuin nuoruuteni vuodet 1993-2003 Teijolla ja muutamat kesät sen jälkeenkin. Paluumuuttajana on ollut hienoa huomata, kuinka paljon Teijon alueen kylät ovat entisestään kehittyneet vuosien saatossa ja onkin mukava liittyä mukaan alueen kehittämistoimintaan Teijon Alueen Kyläyhdistyksen kautta. Vapaa-aikani vietän usein lapsen harrastusten parissa sekä erilaisia pallopelejä pelaillen. Lisäksi tulee myös kalasteltua ja joskus kiertelen pallon perässä golf kentän ojia ja hiekkabunkkereita. Parhaillaan työskentelen ICT-palveluyhtiössä erilaisissa kehitystehtävissä.

Kiitämme lämpimästi kauden 2019-2020 hallituksen jäseniä todella arvokkaasta panoksesta Teijon Alueen Kyläyhdistyksen toiminnassa. Toivotamme uudet hallituksen jäsenet lämpimästi tervetulleiksi tekemään työtä kyliemme hyväksi!

Sanna Brandt

Kyläyhdistyksen tapahtumavastaava