Kuntoportaat Teijolle!

Kuntoportaat Teijolle!

Teijon alueen nykyiselläänkin upeat liikuntamahdollisuudet paranevat, kun Teijon Alueen Kyläyhdistys sai Salon kaupungin osallistuvan budjetoinnin määrärahoista osuuden kuntoportaiden rakentamiseen. Lämmin kiitos kuntoporrasidean puuhahenkilöille sekä kaikille hankettamme äänestäneille!

Hakemuksessa korostimme portaiden parantavan niin kyliemme asukkaiden kuin alueella vierailevien fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Hankkeen kautta Kyläyhdistys haluaa toimia alueemme palvelujen parantamiseksi. Lisäksi meille tärkeää on, että hanke yhdistää alueemme neljää kylää: Kirjakkalaa, Mathildedalia, Mutaista ja Teijoa – niiden asukkaita, yhdistyksiä ja yrityksiä.

Myönnetty rahoitus on 10 000 euroa, joka ei riitä hankkeen toteuttamiseen. Sen lisäksi tarvitaan sekä muuta rahoitusta että talkootyötä. Kuntoportaiden suunnitteluprosessi on nyt käynnistynyt, ja hanketta koordinoi Kyläyhdistyksen hallitus. Hankkeen etenemisestä tiedotetaan Kyläyhdistyksen verkkosivuilla, jäsenlehdessä ja Facebookissa. Hiukan myöhemmin kuntoportaille perustetaan myös oma FB-sivu.

Jos haluat hankkeesta lisätietoa tai ilmoittautua mukaan jollain roolilla, lähetä vastuuhenkilöille viestiä osoitteella kuntoportaat (ät) teijo.fi.

Kuntoportaat rakennetaaan Teijo Action Parkin ja Meri-Teijo Golfin merellisiin maisemiin.

Artikkelin kuvat: Tapani Kakko

Marja-Sisko Ranta

Kyläyhdistyksen puheenjohtaja, pj (ät) teijo.fi