Koko kylä liikkuu taas!

Koko kylä liikkuu taas!

Tekisikö mielesi kokeilla joogaa? Tai opetella pelaamaan padelia? Kaipaisitko ammattilaisen vinkkejä kuntoporrastreeniin? Teijon Alueen Kyläyhdistyksen Koko kylä liikkuu -kampanja jatkuu heinä-elokuussa ja tarjolla on mahdollisuus kokeilla uusia lajeja ammattilaisten johdolla. Kampanja on jatkoa viime talvena järjestetylle pikkelipallo-kursseille. Kurssit ovat osallistujille ilmaisia ja ne on tarkoitettu kaikille kyläläisille ja satunnaisille matkailijoille (padel-ryhmissä etusija kyläläisillä).

Kesäjooga, Teijon urheilukentällä tiistaina 16.7. klo 16–17.30 (Telakkatie 25, Teijo), sateen sattuessa viereisessä Teijon Venekerhon hallissa. Jooga sopii kaikille, et tarvitse aikaisempaa joogakokemusta. Ota mukaan oma joogamatto tai esimerkiksi retkialusta. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kuntoporrastreenit Teijon kuntoportailla (Teijontie 345) tiistaina 23.7. klo 16–16.45 (kevyt treeni) ja klo 16.45–17.30 (reipas treeni). Laita jalkaan lenkkeilyyn sopivat kengät.  Ei ennakkoilmoittautumista. (Katso saapumisohjeet Teijon kuntoportaiden Facebookista). Lisätietoja joogasta ja kuntoporrastreenistä: Rea Hietanen, puh. 050 569 2303.

Padel, Mathildedalin keskuspuistossa (Tullintie 2, Mathildedal) perjantaina 26.7 kello 17–18 ja 18–19 ja torstaina 1.8. klo 17–18 ja 18–19. Jokaiselle neljälle tunnille mahtuu kerrallaan 8 osallistujaa. Ilmoittautumiset 21.7.2024 mennessä osoitteella: kusti@gancho.fi Ilmoita oma nimesi sekä vakituinen osoitteesi tai vapaa-ajan asuntosi osoite. Ota mukaan kurssille ulkopelikengät. Padel-kurssi järjestetään yhteistyössä Matilda Tennis ry:n kanssa.

Koko kylä liikkuu -kampanjan toteuttaa Teijon Alueen Kyläyhdistys yhteistyössä muiden alueen yhdistysten kanssa. Kampanjan tavoitteena on tutustuttaa eri-ikäisiä kyläläisiä sekä tuttuihin että uusiin lajeihin ja innostaa kyläläisiä pitämään huolta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistaan. Kampanjan kustantavat Teijon Alueen Kyläyhdistys ja Salon kaupunki puoliksi. Kampanja jatkuu syksyllä, jolloin on vuorossa lisää kursseja ja myös luentoja.

Tervetuloa liikkumaan!

Hanna-Mari Järvinen

Kyläyhdistyksen tiedottaja, tiedottaja(ät)teijo.fi