Punaportti uudistuu

Punaportti uudistuu

Teijon Alueen Kyläyhdistyksen omistaman Kylätalo Punaportin keittiö remontoidaan toukokuussa. Remontista johtuen Punaportti on pois käytöstä eikä sitä voi vuokrata 7.-22.5.2022. 

Remontissa Punaportin keittiö uudistetaan täysin. Vanha keittiö puretaan, ja tilalle rakennetaan nykyaikainen ja toimiva keittiö. Keittiötilan kaikki pinnat uudistetaan, samoin kuin sähköt ja putkitukset. Keittiöön asennetaan uudet modernit laitteet, jotka sisältävät uunin, induktiolieden, mikroaaltouunin, jääkaapin, integroitavan jääkaappi-pakastimen sekä liesituulettimen.

Remontti mahdollistaa Punaportin entistä monipuolisemman hyödyntämisen kokouksiin ja juhliin. Se parantaa myös kylän matkailuyritysten tarjontaa lisäämällä heidän valikoimiinsa nykyaikaisen kokoustilan. 

Remontin myötä ikääntyneiden tai liikuntarajoitteisten on helpompi käyttää tiloja, kun oviaukkoja suurennetaan. Myös kierrätys ja lajittelu on aikaisempaa helpompaa uusien lajitteluastioiden avulla. 

Remontin toteuttaa T:mi Saneeraus ja ovipalvelu Järvinen yhdessä kyläyhdistyksen talkoolaisten kanssa. Remonttiin on saatu avustusta Euroopan maaseudunkehittämisen maatalousrahastosta. 

Hanna-Mari Järvinen

Kyläyhdistyksen tiedottaja, tiedottaja(ät)teijo.fi