Kyläyhdistys etsii iltapäiväohjaajaa Teijon koululle

Kyläyhdistys etsii iltapäiväohjaajaa Teijon koululle

Teijon Alueen Kyläyhdistys järjestää pienten koululaisten iltapäivätoiminnan Teijon koululla lukuvuonna 2018-19. (Salon kaupunki ei toimintaa järjestä Teijolla liian pienen osallistujamäärän takia.)

Iltapäivätoiminnassa on mukana tämän hetkisen tiedon mukaan viisi ensimmäisen luokan oppilasta. Kyläyhdistyksen järjestämään toimintaan pääsevät halutessaan myös 3.-luokkalaiset. Toiminnassa korostuvat lasten toiveet. Mahdollisimman paljon hyödynnetään koulun pihan ja lähialueen liikuntapaikkoja sekä lähiluonnon tarjoamia mahdollisuuksia.

Toimintaa varten Kyläyhdistys palkkaa kaksi vetäjää. Toinen heistä on Teijon koulun koulunkäyntiavustaja, joka vastaa tiistai- ja perjantai-iltapäivistä.

Nyt haemme iltapäivätoiminnan ohjaajaa maanantai-, keskiviikko- ja torstaipäiville. Työpäivät alkavat puolilta päivin ja päättyvät klo 16.30. Kokonaisviikkotunnit ovat noin 13.

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus viimeistään tiistaina 12.6.2018 osoitteella pj (ät) teijo.fi. Kuvaile hakemuksessasi tehtävään liittyvä työ- ja koulutustaustasi.

Jos olet jo hakenut paikkaa, sinun ei tarvitse hakea uudelleen. Otamme huomioon myös kaikki aikaisemmin saapuneet hakemukset.

Alkukevään kuva Teijon koulusta: Pentti Niemi.

Marja-Sisko Ranta

Kyläyhdistyksen puheenjohtaja, pj (ät) teijo.fi