XX Ilmoittautuminen Wanhanajan Markkinoille ja Keskiaikakylään 2017

Teijon Alueen Kyläyhdistys järjestää toista kertaa Wanhanajan Markkinat ja Keskiaikakylä -tapahtuman. Ajankohta on tuttuun tyyliin elokuun puoliväli: 12.-13.8.2017. Haemme markkinoille myyjiksi monenlaisia taitajia: käsityöläisiä, elintarvikkeiden valmistajia, wanhaan markkinahenkeen sopivia elävöittäjiä jne. Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan.

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan WMK-tapahtuman Facebook-sivulla.

Ilmoittaudun Teijon Wanhanajan Markkinoille ja Keskiaikakylään 12.-13.8.2017:

  • mahdollisuus saunoa Teijon historiallisessa Kyläsaunassa lauantai-iltana.
  • Pöytiä ja kojuja on rajallinen määrä. Ne vuokrataan varausjärjestyksessä. Ilmoitamme asiasta sinulle sähköpostilla.
  • Tilaisuuden järjestäjä vastaa yksinoikeudella kahvin ja kahvin ohessa tarjottavien kahvileipien sekä perinteisen grillimakkaran myynnistä. Kyläyhdistys järjestää kahvituksen markkina-alueella. Lisäksi Teijon Masuunin Kahvila on avoinna markkinapäivinä, kuten muinakin päivinä kesällä. Alueella toimii Ravintola Teijo, joka on avoinna markkinoiden aikaan.
  • Lähetämme laskun myyntipaikasta ja mahdollisesta vuokrapöydästä/-teltasta ilmoittautumisjärjestyksessä, kesäkuun aikana. Maksuaika on max 14 päivää ja laskujen eräpäivä on viimeistään 13.7.2017.
  • Jos myyntipaikka perutaan viimeistään 14.7.2017, palautamme myyntipaikkamaksun kokonaan. Jos peruutus tulee viimeistään 28.7., palautamme puolet myyntipaikkamaksusta. Emme palauta myyntipaikkamaksua, jos peruutus tehdään 29.7. tai myöhemmin.
  • Yhteystiedot: markkinat(ät)teijo.fi tai p. 040 963 8884.
 

Roskapostin ehkäisy