Ilmoittautuminen Wanhanajan Markkinoille 2019 (poistettu valikosta)

Teijon Alueen Kyläyhdistys järjestää Teijon Wanhanajan Markkinat neljättä kertaa. Ajankohta on aikaisemmilta kerroilta tuttu eli elokuun toinen viikonloppu: 10.-11.8.2019.

Haemme markkinoille myyjiksi monenlaisia taitajia: käsityöläisiä, elintarvikkeiden valmistajia, wanhaan markkinahenkeen sopivia elävöittäjiä jne. Myös keskiaikahenkiset myyjät ja antiikkitavaroiden myyjät ovat lämpimästi tervetulleita. Ilahdumme kovin, jos haluat pitää pienimuotoisia (tai isompia) työnäytöksiä myyntipisteessäsi.

Aikaisempina vuosina markkinoilla olleet voivat lomakkeen lopussa esittää toiveita myyntipaikan sijainnista. Otamme toiveet huomioon, mutta emme voi luvata tiettyä sijaintia. Yleisö liikkuu kyllä koko alueella, koska kehitämme edelleen markkina-alueen sisäistä opastusta. Ohjelmaa esitetään esiintymislavan lisäksi eri puolilla markkina-aluetta.

Etusivun Wanhanajan Markkinat -artikkelissa (sivu puuttuu toistaiseksi) on muutamia kuvia viime elokuun markkinoista.

Kuvassa Kyläyhdistyksen vuokrattava telttakatos, tervaamattomana. Markkinoiden katokset ovat tervattuja. Huom. Katoksia on rajallinen määrä. (Tilanne 15.7. Kaikki katokset on vuokrattu.)

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan. Tutustuthan osallistumisehtoihin ennen ilmoittautumista. Saat vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanotosta sähköpostiisi – varmistathan, että osoite on varmasti oikein.

  • Toivomme ilmoittautumisia pe 12.7.2019 mennessä. Sen jälkeenkin otamme ilmoittautumisia vastaan, mutta ennen lomakkeen lähettämistä kannattaa olla puhelimitse yhteydessä toriemäntä Kirstiin, p. 040 172 2407.
  • Liitteessä tapahtuman osallistumisehdot: TeijonWM_Osallistumisehdot_2019

Ilmoittaudun Teijon Wanhanajan Markkinoille 10.-11.8.2019:

  • mahdollisuus saunoa Teijon historiallisessa Kyläsaunassa lauantai-iltana.
  • Pöytiä ja kojuja on rajallinen määrä. Ne vuokrataan varausjärjestyksessä. Ilmoitamme asiasta sinulle sähköpostilla.
  • Tilaisuuden järjestäjä vastaa yksinoikeudella kahvin ja kahvin ohessa tarjottavien kahvileipien sekä grillimakkaran myynnistä. Kyläyhdistys järjestää kahvituksen markkina-alueella. Lisäksi Teijon Masuunin kahvila on avoinna markkinapäivinä, kuten muinakin päivinä kesällä. Alueella toimii Ravintola Teijo, joka on avoinna markkinoiden aikaan.
  • Teijon Wanhanajan Markkinoilla kaikki myyjät pukeutuvat tapahtuman luonteen ja hengen mukaisesti. Myös kojujen ja esillelaiton tulee olla tapahtuman hengen mukaista. Kuvaile tähän myyntipaikkasi naamiointia, myyjien vaatetusta ja tuotteiden esillelaittoa. Voit halutessasi liittää yhden kuvan mukaan. Tarvittaessa opastamme mielellämme vaatetusasioissa.
  • Lähetämme laskun myyntipaikasta ja mahdollisesta vuokrapöydästä/-teltasta/-asusta sekä sähköstä ilmoittautumisjärjestyksessä, kesäkuun aikana. Maksuaika on max 14 päivää ja laskujen eräpäivä on viimeistään 12.7.2019. Heinäkuussa 26.7. mennessä ilmoittautuneille lähetämme laskun samalla maksuehdolla. Myöhemmin eli 27.7. jälkeen ilmoittautuneiden kanssa maksutavasta sovitaan henkilökohtaisesti.
  • Jos myyntipaikka perutaan viimeistään 12.7.2019, palautamme myyntipaikkamaksun kokonaan. Jos peruutus tulee viimeistään 26.7., palautamme puolet myyntipaikkamaksusta. Emme palauta myyntipaikkamaksua, jos peruutus tehdään 27.7. tai myöhemmin.
  • Yhteystiedot: markkinat(ät)teijo.fi tai p. 040 172 2407.
 

Roskapostin ehkäisy