Ilmoittautuminen Wanhanajan Markkinoille 2019 (poistettu valikosta)

Teijon Alueen Kyläyhdistys järjestää Teijon Wanhanajan Markkinat neljättä kertaa. Ajankohta on aikaisemmilta kerroilta tuttu eli elokuun toinen viikonloppu: 10.-11.8.2019.

Haemme markkinoille myyjiksi monenlaisia taitajia: käsityöläisiä, elintarvikkeiden valmistajia, wanhaan markkinahenkeen sopivia elävöittäjiä jne. Myös keskiaikahenkiset myyjät ja antiikkitavaroiden myyjät ovat lämpimästi tervetulleita. Ilahdumme kovin, jos haluat pitää pienimuotoisia (tai isompia) työnäytöksiä myyntipisteessäsi.

Aikaisempina vuosina markkinoilla olleet voivat lomakkeen lopussa esittää toiveita myyntipaikan sijainnista. Otamme toiveet huomioon, mutta emme voi luvata tiettyä sijaintia. Yleisö liikkuu kyllä koko alueella, koska kehitämme edelleen markkina-alueen sisäistä opastusta. Ohjelmaa esitetään esiintymislavan lisäksi eri puolilla markkina-aluetta.

Etusivun Wanhanajan Markkinat -artikkelissa (sivu puuttuu toistaiseksi) on muutamia kuvia viime elokuun markkinoista.

Kuvassa Kyläyhdistyksen vuokrattava telttakatos, tervaamattomana. Markkinoiden katokset ovat tervattuja. Huom. Katoksia on rajallinen määrä. (Tilanne 15.7. Kaikki katokset on vuokrattu.)

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan. Tutustuthan osallistumisehtoihin ennen ilmoittautumista. Saat vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanotosta sähköpostiisi – varmistathan, että osoite on varmasti oikein.

  • Toivomme ilmoittautumisia pe 12.7.2019 mennessä. Sen jälkeenkin otamme ilmoittautumisia vastaan, mutta ennen lomakkeen lähettämistä kannattaa olla puhelimitse yhteydessä toriemäntä Kirstiin, p. 040 172 2407.
  • Liitteessä tapahtuman osallistumisehdot: TeijonWM_Osallistumisehdot_2019

[vfb id=15]