Kyläyhdistyksen koronatiedote 5.5.2020

Kyläyhdistyksen koronatiedote 5.5.2020

Teijon Alueen Kyläyhdistyksen hallitus kokoontui ylimääräiseen korona-aiheiseen etäkokoukseen tiistaina 5.5. Kyläyhdistyksen hallitus kokoontuu seuraavan kerran to 14.5. Päivitämme tätä tiedotetta Kyläyhdistyksen kesästä uusien päätösten myötä. Lisäksi KyläKuulumisia-jäsenlehti ilmestyy kesäkuun alussa.

Teijon Juhannusjuhlat 2020

Teijon Juhannusjuhlat 2020 on peruttu. Näin ollen myöskään kokkoa ei kasata. Maanomistajan ja Kyläyhdistyksen yhteisellä päätöksellä risujen ja kaikenlaisen puutavaran vieminen Teijon satamarannan kokkopaikalle on ehdottomasti kielletty. Paikalle on jo tuotu risuja, joiden käsittelystä Kyläyhdistyksen hallitus päättää myöhemmin.

Teijon Kyläsauna

Kyläsauna on ollut suljettuna 17.3. alkaen. Sauna avataan näillä näkymin kesäkuussa. Aukioloaikoja täsmennetään ja hygieniasuositukset laaditaan toukokuun aikana. Yksityistilaisuuksiin Kyläsaunaa voi varata nettisivujen kautta, nettisivuilta löytyvät myös aukioloajat: teijo.fi/palveluja/kylasauna/

Kylätalo Punaportti

Punaporttia voi varata yksityistilaisuuksiin. Varausmaksuun sisältyy paikan siivous, jonka teemme koronatilanteen takia erityistä huolellisuutta noudattaen. Saunominen ja koko kiinteistöllä toimiminen tapahtuu kuitenkin täysin varaajan ja tilaisuuteen osallistuvien omalla vastuulla. teijo.fi/punaportin-vuokraaminen/

Kyläyhdistys päättää Punaportin avoimista ovista seuraavassa hallituksen kokouksessa 14.5.

Teijon kirkko

Tiekirkkotoimintaa järjestävä Kirkkopalvelut on perunut kesän 2020 tiekirkkokauden. Salon seurakunta pitää muutamia kirkkoja avoinna hiljentymistä varten; Teijon kirkko on yksi näistä. Avoimista ovista vastaa Kyläyhdistys. Teijon kirkko on avoinna 6.6.-2.8. keskiviikosta sunnuntaihin klo 11-17 (ma ja ti siis suljettu).

Teijon Wanhanajan Markkinat

Teijon Alueen Kyläyhdistyksen järjestämät Teijon Wanhanajan Markkinat on suunniteltu pidettäväksi la 8.8. – su 9.8.2020. Myyjähaku pyritään avaamaan toukokuun aikana. Seuraamme valtioneuvoston loppukesää koskevia tapahtumasuosituksia ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista välittömästi.

Tietoja kirjoittajasta

Sanna Brandt

Kyläyhdistyksen tapahtumavastaava

Tähän liittyvät