Kyläsaunan ja Kylätalon varaus

Teijon Kyläsauna varataan yksityistilaisuuksiin soittamalla Valtteri Turkalle numeroon 050 505 1573. Puhelinsoitolla varmistat, että sauna on vapaana haluamanasi ajankohtana. Voit soittaa myös Teijon Kyläkaupalle, p. 02 7366 170, joka välittää varaustoiveen edelleen Valtterille.

  • Huom. Voit tiedustella Kyläsaunan vapaana oloa myös alla olevalla lomakkeella. Merkitse silloin selkeästi lomakkeen loppuun, että haluat asiasta vahvistuksen puhelimitse.
  • Kyläsaunaa ei voi varata yksityiskäyttöön kyläsaunavuorojen aikaan. Katso saunan normaalivuorot Kyläsaunassa on tunnelmaasivulta.
  • Lisätietoa saunan tiloista löytyy artikkelista Vuokrataan Kyläsaunaa.

Myös Kylätalo Punaportti varataan samalla tavalla kuin Kyläsauna: puhelinsoitto Valtterille ja laskutustietojen lähetys lomakkeella.

Alla olevan lomakkeen tiedot menevät Kyläyhdistyksen rahastonhoitajalle. Hän lähettää laskun tilaisuuden jälkeen. Merkitse lopun ”Muita toiveita ja huomioita” -laatikkoon tarvittavat lisätiedot, esim. Punaportin kohdalla sopimasi hinta sekä siivoukseen liittyvät tiedot.

Kyläsaunan vuokra on 150 e. Hintaan sisältyy max 5 tunnin varausaika, jonka kuluessa voi saunoa, uida suvannossa sekä istuskella takkatuvassa. Hintaan sisältyy saunan lämmityksen lisäksi myös siivous. Saunaan ja takkatupaan mahtuu mukavasti 15-20 henkilöä. Naisille ja miehille on omat pukuhuoneet. (Kyläsaunan osoite: Kyläsepänkuja, Teijo)

Kylätalo Punaportin vuokrahinta on 150 euroa ruukkikylien vakinaisilta ja vapaa-ajan asukkailta, 200 euroa ruukkikylien yrityksiltä ja 300 euroa kylien ulkopuolisilta yrityksiltä. Hinnoissa ei ole vähennettävää arvonlisäveroa. Vuokrausaika alkaa klo 14 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12, ellei toisin sovita. Siivous sisältyy hintaan. Tupaan mahtuu istumaan 30-40 henkeä, jatkuvalämmitteisen saunan lauteille kerrallaan 6-8 henkeä. Pieni keittiö ja terassin grilli ovat vieraiden käytössä. Vuokraaja lämmittää itse saunan tai tilaa saunan lämmityksen etukäteen (50 euroa). (Punaportin osoite: Punaportintie 163, Mathildedal.)

  • Punaportista tulee sivuillemme lisää tietoa keväällä 2020. 
  • Kyläsaunasta ja Kylätalosta on artikkelit tuoreessa Teijo+ -matkailulehdessämme, ks. sivut 14 ja 15.

Varaan Teijon Kyläsaunan / Kylätalo Punaportin

 

Roskapostin ehkäisy