Kyläsaunan ja Kylätalon varaus

Teijon Kyläsauna varataan yksityistilaisuuksiin soittamalla Anita Kurkolle numeroon 044 989 4420. Puhelinsoitolla varmistat, että sauna on vapaana haluamanasi ajankohtana. Voit soittaa myös Teijon Kyläkaupalle, p. 02 7366 170, joka välittää varaustoiveen edelleen Anitalle.

  • Huom. Voit tiedustella Kyläsaunan vapaana oloa myös alla olevalla lomakkeella. Merkitse silloin selkeästi lomakkeen loppuun, että haluat asiasta vahvistuksen puhelimitse.
  • Kyläsaunaa ei voi varata yksityiskäyttöön kyläsaunavuorojen aikaan. Katso saunan normaalivuorot Kyläsaunassa on tunnelmaasivulta.
  • Lisätietoa saunan tiloista löytyy artikkelista Vuokrataan Kyläsaunaa.

Myös Kylätalo Punaportti varataan samalla tavalla kuin Kyläsauna: puhelinsoitto Anitalle ja laskutustietojen lähetys lomakkeella.

Alla olevan lomakkeen tiedot menevät Kyläyhdistyksen rahastonhoitajalle. Hän lähettää laskun tilaisuuden jälkeen. Merkitse lopun ”Muita toiveita ja huomioita” -laatikkoon tarvittavat lisätiedot, esim. Punaportin kohdalla sopimasi hinta sekä siivoukseen liittyvät tiedot.

Kyläsaunan vuokra on 150 e. Hintaan sisältyy max 5 tunnin varausaika, jonka kuluessa voi saunoa, uida suvannossa sekä istuskella takkatuvassa. Hintaan sisältyy saunan lämmityksen lisäksi myös siivous. Saunaan ja takkatupaan mahtuu mukavasti 15-20 henkilöä. Naisille ja miehille on omat pukuhuoneet. (Kyläsaunan osoite: Kyläsepänkuja, Teijo)

Kylätalo Punaportin vuokrahinnat ovat 150 e kyläläisiltä ja 250 e ulkopuolisilta. Vuokrausaika alkaa klo 12 ja päättyy seuraavana päivänä klo 10, ellei toisin sovita. Tupaan mahtuu istumaan 30-50 henkeä; jatkuvalämmitteisen saunan lauteille 6-8 henkeä. Pieni keittiö ja terassin kaksi grilliä ovat vieraiden käytössä. Vuokraaja lämmittää saunan sekä siivoaa Kylätalon itse. Siivouspalvelu on mahdollista myös ostaa hintaan 100 e. (Punaportin osoite: Punaportintie 163, Mathildedal.)

  • Punaportista tulee sivuillemme lisää tietoa kesäkuussa 2019. 
  • Kyläsaunasta ja Kylätalosta on artikkelit tuoreessa Teijo+ -matkailulehdessämme, ks. sivut 14 ja 15.

Varaan Teijon Kyläsaunan / Kylätalo Punaportin

 

Roskapostin ehkäisy