Ilmoitustilan varaus Teijo+ -lehdestä 2022

Teijo+ -matkailulehti on ajantasainen kooste Teijon alueen harrastus- ja vapaa-ajanvietto­mahdollisuuksista, kesän tapahtumista sekä monipuolisesta palvelutarjonnasta. Toimitustyö tehdään Teijon kyläkoulun oppilaiden ja julkaisualan ammattilaisten yhteistyönä. Lehden tuotto käytetään Teijon luontopainotteisen alakoulun oppilaiden sekä Teijolla sijaitsevan Kalliorinteen päiväkodin lasten hyväksi. Tuottoa käytetään myös koko Saloa palvelevan Teijon luontokoulun toiminnan kehittämiseen. Lehti on luettavissa myös digitaalisena:

Teijo+ 2021

Julkaisija ja toimitus: Teijon Alueen Kyläyhdistys ry, Koulu & päiväkoti -tiimi, Luontokoulutiimi sekä Tiedotus & markkinointi -tiimi yhdessä Teijon kyläkoulun kanssa

Levikki: 17 000 kpl

Jakelu: 14 000 kpl suorajakeluna, 3 000 kpl jaossa eri pisteissä

Lehden koko: vähintään 24 sivua, tabloid 280 x 400 mm, 4-värinen

Painomenetelmä: Offsetrotaatio

Aikataulu: Lehti ilmestyy 23.5.2022 alkavalla viikolla. Ilmoitusaineisto 27.4.2022 mennessä sähköpostilla teijoplus@teijo.fi. Lisätietoja voi kyselä myös Alisa Sirkiältä (040 535 5957).

Ilmoitustilan varaaminen: Voit varata haluamasi suuruisen ilmoitustilan alla olevalla lomakkeella. Kaikki * – merkityt kohdat on pakollisia täyttää. Jos haluat, että toimitus tekee ilmoituksen, muista rastittaa kyseinen vaihtoehto. Veloitamme ilmoituksen teosta erillisen taittokorvauksen. Saat vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanotosta sähköpostiisi – varmistathan, että kirjoittamasi sähköpostiosoite on varmasti oikein.

Laskutus: Maksuehto 14 vrk netto. Ilmoitushinnat eivät sisällä vähennyskelpoista arvonlisäveroa.

Teijo+/ilmoitustilavaraus 2022

 

Roskapostin ehkäisy