Ilmoitustilan varaus Teijo+ -lehdestä 2021

Teijo+ -matkailulehti on ajantasainen kooste Teijon alueen harrastus- ja vapaa-ajanvietto­mahdollisuuksista, kesän tapahtumista sekä monipuolisesta palvelutarjonnasta. Toimitustyö tehdään Teijon kyläkoulun oppilaiden ja julkaisualan ammattilaisten yhteistyönä. Lehden tuotto käytetään Teijon luontopainotteisen alakoulun oppilaiden sekä Teijolla sijaitsevan Kalliorinteen päiväkodin lasten hyväksi. Lehti on luettavissa myös digitaalisena:

Teijo+ 2019

Julkaisija ja toimitus: Teijon Alueen Kyläyhdistys ry, Koulu & päiväkoti -tiimi sekä Tiedotus & markkinointi -tiimi yhdessä Teijon kyläkoulun kanssa

Taitto: Tatu Gustaffson

Levikki: 17 000 kpl

Jakelu: 14 000 kpl suorajakeluna, 3 000 kpl jaossa eri pisteissä

Lehden koko: vähintään 24 sivua, tabloid 280 x 400 mm, 4-värinen

Painomenetelmä: Offsetrotaatio

Aikataulu: Lehti ilmestyy 17.5.2021 alkavalla viikolla. Ilmoitusaineisto 20.4.2021 mennessä sähköpostilla teijoplus@teijo.fi. Lisätietoja voi kyselä myös Tiina Vaarapurolta (050 038 4504).

Ilmoitustilan varaaminen: Voit varata haluamasi suuruisen ilmoitustilan alla olevalla lomakkeella. Kaikki * – merkityt kohdat on pakollisia täyttää. Jos haluat, että toimitus tekee ilmoituksen, muista rastittaa kyseinen vaihtoehto. Veloitamme ilmoituksen teosta erillisen taittokorvauksen. Saat vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanotosta sähköpostiisi – varmistathan, että kirjoittamasi sähköpostiosoite on varmasti oikein.

Laskutus: Maksuehto 14 vrk netto. Ilmoitushinnat eivät sisällä vähennyskelpoista arvonlisäveroa.

Teijo+/ilmoitustilavaraus 2021

 

Roskapostin ehkäisy