Ilmoittautuminen Teijon Wanhanajan Markkinoille 2021

Teijon Alueen Kyläyhdistys järjestää Teijon Wanhanajan Markkinat kuudetta kertaa. Ajankohta on tuttu elokuun toinen viikonloppu: 14.-15.8.2021.

Haku markkinamyyjäksi

Wanhanajan Markkinoille  myyjät voivat ilmoittautua sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Tutustu osallistumisehtoihin ennen ilmoittautumista. Saat vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanotosta sähköpostiisi – varmistathan, että kirjoittamasi sähköpostiosoite on varmasti oikein.

  • Toivomme ilmoittautumisia su 19.7.2021 mennessä.
  • Sen jälkeenkin otamme ilmoittautumisia vastaan, mutta ennen lomakkeen lähettämistä kannattaa varmistaa myyntipaikan löytyminen sähköpostitse osoitteesta markkinat(ät)teijo.fi. Saat vastauksen vuorokauden sisällä.

Koronapandemian takia sijoitamme myyntikojut vuoden 2020 tapaan väljästi. Olemme hiukan suurentaneet myös myyntipaikkojen kokoa. Teemme tapahtuman markkina-alueen palveluista ja myyntikojujen sijainnista kartan. Ohessa WM20-myyjäkartta, jota pyrimme noudattamaan myös vuoden 2021 markkinoilla.

Ohjelmaa esitetään eri puolilla markkina-aluetta, mutta tapahtumapaikat voivat poiketa viime vuoden myyjäkartasta. Ruokailualue järjestetään Wanhanajan Markkinoiden 2020 tapaan aidatulle alueelle. HUOM! Myyjäpaikkoja ruokailualueelle on rajoitettu määrä. Lomakkeen lopussa voi esittää toiveita myyntipaikan sijainnista. Myyntipaikkatoiveita tarkastellaan laskujen lähettämisen jälkeen; toiveita otetaan huomioon vain paikkansa maksaneiden myyjien osalta.

Voit myös vuokrata Kyläyhdistykseltä katoksen. Markkinoiden katokset ovat tervattuja. Katoksia on rajallinen määrä.

21.5.2021: KAIKKI KATOKSET ON ALUSTAVASTI VARATTU!

Tervattu markkinakatos (2 x 2 m) voidaan sijoittaa minkä kokoiselle paikalle vaan. Pöytä (65 x 195 cm) sisältyy hintaan.

Koronan takia edellytämme, että kaikissa myyntipisteissä on käsidesit. Jos haluat, että hankimme käsidesin puolestasi, merkitse tieto lomakkeelle. Veloitamme käsidesistä senhetkisen Teijon Kyläkaupan hinnan pyöristettynä seuraavan kokonaiseen euromäärään.

Liitteessä tapahtuman osallistumisehdot:

Jos haluat majoittua tapahtuman aikana Teijon Ruukkikylissä, lisätietoa alueemme majoittumismahdollisuuksista löydät sivulta teijo.fi/palveluja/majoitusta/. Kirjakkala sijaitsee noin kolme kilometriä Teijolta eli tapahtumapaikalta pohjoiseen ja Mathildedal vastaavasti noin kuusi kilometriä etelään.

Ilmoittaudun Teijon Wanhanajan Markkinoille 14.-15.8.2021

  • mahdollisuus saunoa Teijon historiallisessa Kyläsaunassa lauantai-iltana.
  • Pöytiä ja kojuja on rajallinen määrä. Ne vuokrataan varausjärjestyksessä. Ilmoitamme asiasta sinulle sähköpostilla.
  • Tilaisuuden järjestäjä vastaa yksinoikeudella kahvin ja kahvin ohessa tarjottavien kahvileipien sekä grillimakkaran myynnistä. Kyläyhdistys järjestää kahvituksen markkina-alueella. Lisäksi Teijon Masuunin kahvila on avoinna markkinapäivinä, kuten muinakin päivinä kesällä. Alueella toimii Ravintola Teijon Arkki, joka on avoinna markkinoiden aikaan.
  • Teijon Wanhanajan Markkinoilla kaikki myyjät pukeutuvat tapahtuman luonteen ja hengen mukaisesti. Myös kojujen ja esillelaiton tulee olla tapahtuman hengen mukaista. Kuvaile tähän myyntipaikkasi naamiointia, myyjien vaatetusta ja tuotteiden esillelaittoa. Voit halutessasi liittää yhden kuvan mukaan. Tarvittaessa opastamme mielellämme vaatetusasioissa.
  • Lähetämme laskun myyntipaikasta ja mahdollisesta vuokrapöydästä/-teltasta/-asusta sekä sähköstä ilmoittautumisjärjestyksessä viimeistään heinäkuussa. Maksuaika on 14 päivää ja laskujen eräpäivä on viimeistään 31.7.2021. Heinäkuun 31. päivän jälkeen ilmoittautuneiden kanssa maksutavasta sovitaan tapauskohtaisesti.
  • Myyntipaikka tulee perua kirjallisesti. Tapahtuman järjestäjällä on oikeus pidättää toimistomaksu (10€) mahdollisesta palautusmaksusta, muutoin palautukset maksetaan seuraavasti: 18.7.2021 mennessä tehdyt peruutukset: paikkamaksu palautetaan täysimääräisenä; 19.7.-1.8.2021 mennessä tehdyt peruutukset: paikkamaksusta palautetaan 50 % ja 2.8.2021 tai sen jälkeen tehdyt peruutukset: paikkamaksua ei palauteta. Myyjälle mahdollisesti aiheutuneita muita kuluja ei korvata.
  • Yhteystiedot: markkinat(ät)teijo.fi. Jos haluat jutella puhelimitse, jätä soittopyyntö em. sähköpostiin.
 

Roskapostin ehkäisy