Ilmoittautuminen Teijon Wanhanajan Markkinoille 2020 (poistettu valikosta)

Teijon Alueen Kyläyhdistys järjestää Teijon Wanhanajan Markkinat viidettä kertaa. Ajankohta on tuttu elokuun toinen viikonloppu: 8.-9.8.2020.

Tilannetiedotus 18.7.

Koronatilanne Suomessa on rauhallinen. Teijon Wanhanajan Markkinat järjestetään suunnitellusti – ellei tautitilanteessa tapahdu merkittävää käännettä ikävään suuntaan heinäkuun lopulla.

Osallistumista harkitseville myyjille tiedoksi/18.7.:

 • Markkina-alueelle on vielä puolenkymmentä paikkaa vapaana
 • Vuokrattavia telttakatoksia (ks. kuva alempana) on vapaana kaksi
 • Ns. ravintola-alueen kaikki markkinapaikat on varattu. Otamme sinnekin rajallisen määrän myyjiä, koska Varsinais-Suomen Pelastuslaitoksen hyväksymän Covid-ohjeen mukaan kaikille ruokaileville asiakkaille varataan istumapaikka.
 • Ruokatuotteita (esim. tuoreita marjoja, vihanneksia) asiakkaille mukaan myyville alkutuottajille on vielä tilaa markkinoilla

Haku markkinamyyjäksi

Haemme markkinoille myyjiksi monenlaisia taitajia: käsityöläisiä, elintarvikkeiden valmistajia, wanhaan markkinahenkeen sopivia elävöittäjiä jne. Myös keskiaikahenkiset myyjät ja antiikkitavaroiden myyjät ovat lämpimästi tervetulleita. Ilahdumme kovin, jos haluat pitää pienimuotoisia työnäytöksiä myyntipisteessäsi.

Aikaisempina vuosina markkinoilla olleet voivat lomakkeen lopussa esittää toiveita myyntipaikan sijainnista. Otamme toiveet huomioon, mutta emme voi luvata tiettyä sijaintia. Koronatilanteen takia laajennamme markkina-aluetta ja sijoitamme myyntikojut aikaisempaa väljemmin. Myös ohjelmaa esitetään eri puolilla markkina-aluetta.

Jos haluat majoittua tapahtuman aikana Ruukkikylissämme, löydät lisätietoa alueemme majoittumismahdollisuuksista sivulta teijo.fi/palveluja/majoitusta/. Kirjakkala sijaitsee noin kolme kilometriä Teijolta eli tapahtumapaikalta pohjoiseen ja Mathildedal vastaavasti noin kuusi kilometriä etelään.

Kuvassa Kyläyhdistyksen vuokrattava telttakatos, tervaamattomana. Markkinoiden katokset ovat tervattuja, kuten tämän sivun yläreunassa. Huom. Katoksia on rajallinen määrä.

Koronan takia edellytämme, että kaikissa myyntipisteissä on käsidesit. Jos haluat, että hankimme käsidesin puolestasi, merkitse tieto lomakkeelle. Veloitamme käsidesistä senhetkisen Teijon Kyläkaupan hinnan pyöristettynä seuraavan kokonaiseen euromäärään.

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan. Tutustuthan osallistumisehtoihin ennen ilmoittautumista. Saat vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanotosta sähköpostiisi – varmistathan, että kirjoittamasi sähköpostiosoite on varmasti oikein.

 • Toivomme ilmoittautumisia su 12.7.2020 mennessä.
 • Sen jälkeenkin otamme ilmoittautumisia vastaan, mutta ennen lomakkeen lähettämistä kannattaa varmistaa myyntipaikan löytyminen sähköpostitse osoitteesta markkinat(ät)teijo.fi. Saat vastauksen vuorokauden sisällä.

Liitteessä tapahtuman osallistumisehdot:

Ilmoittaudun Teijon Wanhanajan Markkinoille 8.-9.8.2020:

 • mahdollisuus saunoa Teijon historiallisessa Kyläsaunassa lauantai-iltana.
 • Pöytiä ja kojuja on rajallinen määrä. Ne vuokrataan varausjärjestyksessä. Ilmoitamme asiasta sinulle sähköpostilla.
 • Tilaisuuden järjestäjä vastaa yksinoikeudella kahvin ja kahvin ohessa tarjottavien kahvileipien sekä grillimakkaran myynnistä. Kyläyhdistys järjestää kahvituksen markkina-alueella. Lisäksi Teijon Masuunin kahvila on avoinna markkinapäivinä, kuten muinakin päivinä kesällä. Alueella toimii Ravintola Teijon Arkki, joka on avoinna markkinoiden aikaan.
 • Teijon Wanhanajan Markkinoilla kaikki myyjät pukeutuvat tapahtuman luonteen ja hengen mukaisesti. Myös kojujen ja esillelaiton tulee olla tapahtuman hengen mukaista. Kuvaile tähän myyntipaikkasi naamiointia, myyjien vaatetusta ja tuotteiden esillelaittoa. Voit halutessasi liittää yhden kuvan mukaan. Tarvittaessa opastamme mielellämme vaatetusasioissa.
 • Lähetämme laskun myyntipaikasta ja mahdollisesta vuokrapöydästä/-teltasta/-asusta sekä sähköstä ilmoittautumisjärjestyksessä, heinäkuussa. Maksuaika on 14 päivää ja laskujen eräpäivä on viimeistään 31.7.2020. Heinäkuun 17. päivän jälkeen ilmoittautuneiden kanssa maksutavasta sovitaan tapauskohtaisesti.
 • Jos myyntipaikka perutaan viimeistään 12.7.2020, palautamme myyntipaikkamaksun kokonaan. Jos peruutus tulee ajanjaksolla 13.-26.7., palautamme puolet myyntipaikkamaksusta. Emme palauta myyntipaikkamaksua, jos peruutus tehdään 27.7. tai myöhemmin. Mikäli tapahtumajärjestäjä joutuu perumaan markkinat, palautetaan maksetut maksut myyjälle täysimääräisinä. Myyjälle mahdollisesti aiheutuneita muita kuluja ei korvata.
 • Yhteystiedot: markkinat(ät)teijo.fi. Jos haluat jutella puhelimitse, jätä soittopyyntö em. sähköpostiin.
 

Roskapostin ehkäisy