Ilmoittautuminen Wanhanajan Markkinoille 11.-12.8.2018 (poistettu valikosta)

Teijon Alueen Kyläyhdistys järjestää Teijon Wanhanajan Markkinat kolmatta kertaa. Ajankohta on aikaisemmilta kerroilta tuttu eli elokuun puoliväli: 11.-12.8.2018.

Haemme markkinoille myyjiksi monenlaisia taitajia: käsityöläisiä, elintarvikkeiden valmistajia, wanhaan markkinahenkeen sopivia elävöittäjiä jne. Myös keskiaikahenkiset myyjät ovat lämpimästi tervetulleita. Ilahdumme kovin, jos haluat pitää pienimuotoisia (tai isompia) työnäytöksiä myyntipisteessäsi.

Aikaisempina vuosina markkinoilla olleet voivat lomakkeen lopussa esittää toiveita myyntipaikan sijainnista. Otamme toiveet huomioon, mutta emme voi luvata tiettyä sijaintia. Yleisö liikkuu kyllä koko alueella, koska kehitämme markkina-alueen sisäistä opastusta. Myös ohjelma monipuolistuu ja sitä on esiintymislavan lisäksi eri puolilla markkina-aluetta.

Etusivun Wanhanajan Markkinat -artikkelissa on kuvia viime elokuun markkinoista.

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan. Tutustuthan osallistumisehtoihin ennen ilmoittautumista. Saat vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanotosta sähköpostiisi – varmistathan, että osoite on varmasti oikein.

  • Toivomme ilmoittautumisia ke 25.7.2018 mennessä. Sen jälkeenkin otamme ilmoittautumisia vastaan, mutta ennen lomakkeen lähettämistä kannattaa olla puhelimitse yhteydessä toriemäntä Kirstiin, p. 040 172 2407.
  • Liitteessä tapahtuman osallistumisehdot: TeijonWM_Osallistumisehdot_2018

Ilmoittaudun Teijon Wanhanajan Markkinoille 11.-12.8.2018:

  • mahdollisuus saunoa Teijon historiallisessa Kyläsaunassa lauantai-iltana.
  • Pöytiä ja kojuja on rajallinen määrä. Ne vuokrataan varausjärjestyksessä. Ilmoitamme asiasta sinulle sähköpostilla. Tiedoksi/15.7.: Kaikki myyntiteltat on vuokrattu. Pöytiä on vuokrattavissa.
  • Tilaisuuden järjestäjä vastaa yksinoikeudella kahvin ja kahvin ohessa tarjottavien kahvileipien sekä grillimakkaran myynnistä. Kyläyhdistys järjestää kahvituksen markkina-alueella. Lisäksi Jazzkahvila Mazzuuni on avoinna markkinapäivinä, kuten muinakin päivinä kesällä. Alueella toimii Ravintola Teijo, joka on avoinna markkinoiden aikaan.
  • Teijon Wanhanajan Markkinoilla kaikki myyjät pukeutuvat tapahtuman luonteen ja hengen mukaisesti. Myös kojujen ja esillelaiton tulee olla tapahtuman hengen mukaista. Kuvaile tähän myyntipaikkasi naamiointia, myyjien vaatetusta ja tuotteiden esillelaittoa. Voit halutessasi liittää yhden kuvan mukaan. Tarvittaessa opastamme mielellämme vaatetusasioissa.
  • Lähetämme laskun myyntipaikasta ja mahdollisesta vuokrapöydästä/-teltasta ilmoittautumisjärjestyksessä, kesäkuun aikana. Maksuaika on max 14 päivää ja laskujen eräpäivä on viimeistään 13.7.2018. Heinäkuussa 25.7. mennessä ilmoittautuneille lähetämme laskun samalla maksuehdolla. Myöhemmin eli 25.7. jälkeen ilmoittautuneiden kanssa maksutavasta sovitaan henkilökohtaisesti puhelimessa.
  • Jos myyntipaikka perutaan viimeistään 13.7.2018, palautamme myyntipaikkamaksun kokonaan. Jos peruutus tulee viimeistään 27.7., palautamme puolet myyntipaikkamaksusta. Emme palauta myyntipaikkamaksua, jos peruutus tehdään 28.7. tai myöhemmin.
  • Yhteystiedot: markkinat(ät)teijo.fi tai p. 040 172 2407.
 

Roskapostin ehkäisy